DOCUMENTE AFLATE ÎN DEZBATERE PUBLICĂ

În cadrul acestei secțiuni veți putea consulta documentele (Ghiduri ale solicitantului și anexe ale acestuia) supuse dezbaterii publice de către AFIR, înaintea aprobării acestora prin Ordin de către Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

De asemenea, pe perioada alocată consultării publice, veți putea transmite propunerile dumneavoastră pe adresa de e-mail consultare@afir.info 

Totodată, vă sfătuim să vă elaborați proiectul urmărind prevederile din varianta finală a Ghidului Solicitantului care va fi publicat din timp pe pagina oficială de internet a AFIR, în cadrul secțiunilor specifice.


 Puteți accesa în cadrul acestei pagini VARIANTA CONSULTATIVĂ a Ghidului Solicitantului împreună cu Anexele aferente acestuia pentru DR 23

„Investiţii pentru procesarea şi marketingul produselor agricole  în vederea obţinerii unor produse alimentare  şi produse transformate, altele decât cele prevăzute în Anexa 1 a tratatului de funcţionare a Uniunii Europene”

Perioada consultării publice este de 10 zile calendaristice, începând cu data de 21.06.2024.

Puteți transmite propunerile dumneavoastră pe adresa de e-mail consultare@afir.info. 

 


 

Vă mulțumim pentru interesul arătat simplificării accesării fondurilor europene nerambursabile oferite prin Planul Strategic pentru Politica Agricolă Comună 2023 – 2027 (PS PAC 2027).

 


Accesând butonul „Adaugă o solicitare”, situat în partea de jos a acestei pagini, puteți transmite observații și propuneri de clarificări pentru documentele pe care Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) le supune dezbaterii și consultării publice.

Observațiile și propunerile de clarificări se pot transmite, doar pe perioada alocată consultării publice, după ce AFIR publică în cadrul paginii Dezbatere publică documentele supuse analizei.

Observațiile și propunerile transmise de dumneavoastră vor fi înaintate departamentelor de specialitate din cadrul AFIR pentru a fi analizate și pentru a fi stabilită oportunitatea includerii și detalierii în pachetul procedural aferent domeniului dumneavoastră de interes.