Această listă nu este exhaustivă și nu include toate instituțiile de consultanță sau proiectare ce au competențe în întocmirea proiectelor pentru accesarea fondurilor europene.

Lista firmelor de consultanță este orientativă și este publicată în cadrul acestei secțiuni pentru a facilita identificarea, alegerea și contactarea firmelor de consultanță de către potențialii beneficiari. Astfel, orice societate, instituție sau persoană poate întocmi proiecte pentru accesarea fondurilor, chiar dacă nu este menționată/ face parte din această Listă a firmelor de consultanță.

AFIR nu a efectuat nicio selecție și/ sau ierarhizare a acestor firme pentru includerea în această secțiune.

AFIR și nicio instituție publică națională sau europeană nu a acreditat firmele de consultanță în vederea întocmirii proiectelor pentru accesarea fondurilor europene.

AFIR nu își asumă responsabilitatea pentru corectitudinea datelor furnizate de către firmele de consultanță care fac parte din această secțiune.

Puteti descărca aici propunerea modelului consultativ de contract prestări servicii profesionale de specialitate.

 

 Stimați reprezentanți ai firmelor de consultanță,

 

Pentru a vă înscrie în cadrul acestei secțiuni vă rugăm să lecturați cu atenție documentulTermeni și condiții de afișare a informațiilor de prezentare ale entităților care asigură servicii de consultanță/ proiectare”. 

În documentul de mai sus, este menționat faptul că, prin înregistrarea pe site-ul AFIR a datelor și informațiilor de prezentare a entității care a asigurat servicii de consultanță/ proiectare conform legii, respectiv prin completarea informațiilor solicitate, declarați că ați citit și înțeles prevederile acestui document și că acceptați termenii descriși în acesta.

 

Puteți să vizualizați mai jos o sinteză a pașilor care trebuie parcurși pentru înregistrarea și publicarea, în cadrul acestei secțiuni, a entității care asigură servicii de consultanță sau proiectare și pe care dumneavoastră o reprezentați: