În cadrul acestei pagini puteți să ne transmiteți direct o reclamație sau o sesizare privind activitatea și personalul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Reclamațiile sau sesizările dumneavoastră pot fi transmise fie prin comunicarea uni mesaj direct din această pagină (apăzând butonul „Adaugă o solicitare”) fie prin completarea Formularelor TIP, accesibile mai jos.

Astfel, formularul TIP pentru întocmirea reclamațiilor se va utiliza pentru reclamarea unui fapt ce privește activitatea sau personalul AFIR și care poate afecta accesul dumneavoastră la fondurile acordate prin FEADR.

Formularul TIP pentru întocmirea sesizărilor se va utiliza pentru a sesiza fapte ce privesc activitatea AFIR, acordarea fondurilor europene sau modul în care se realizează investiții finanțate prin FEADR.

 

În redactarea reclamațiilor și sesizărilor dumneavoastră este necesar să ne furnizați datele de contact corecte și complete.

Totodată vă rugăm să enumerați corect documentele pe care le solicitați. Costurile impuse de fotocopierea documentelor vor fi suportate integral de către dumneavoastră.

Soluționarea  sesizărilor și reclamațiilor depuse va putea fi posibilă doar dacă ne furnizați informații clare și dacă cererea este explicită, conține informații concrete și verificabile.

 

Atenţie! Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare ale petiţionarului, nu pot fi soluţionate şi astfel nu vor fi luate în considerare, fiind automat clasate.