DOCUMENTE AFLATE ÎN DEZBATERE PUBLICĂ

În cadrul acestei secțiuni veți putea consulta documentele (Ghiduri ale solicitantului și anexe ale acestuia) supuse dezbaterii publice de către AFIR, înaintea aprobării acestora prin Ordin de către Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

De asemenea, pe perioada alocată consultării publice, veți putea transmite propunerile dumneavoastră pe adresa de e-mail consultare@afir.ro.

Elaborați-vă proiectul conform variantei finale a Ghidului solicitantului care va fi publicat din timp în secțiunea Finanțare, în paginile intervențiilor respective.

Vă mulțumim pentru interesul arătat simplificării accesării fondurilor europene nerambursabile oferite prin Planul Strategic pentru Politica Agricolă Comună 2023 – 2027 (PS PAC 2027).

 

Perioada de consultare publică a Ghidului Solicitantului aferent submăsurii 4.1, componenta 4.1.1, s-a încheiat.

 


Accesând butonul „Adaugă o solicitare”, situat în partea de jos a acestei pagini, puteți transmite observații și propuneri de clarificări pentru documentele pe care Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) le supune dezbaterii și consultării publice.

Observațiile și propunerile de clarificări se pot transmite, doar pe perioada alocată consultării publice, după ce AFIR publică în cadrul paginii Dezbatere publică documentele supuse analizei.

Observațiile și propunerile transmise de dumneavoastră vor fi înaintate departamentelor de specialitate din cadrul AFIR pentru a fi analizate și pentru a fi stabilită oportunitatea includerii și detalierii în pachetul procedural aferent domeniului dumneavoastră de interes.